סדנת בישול זוגית במרכז
פריקסה טוניסאי
- הכנת בצק ללחמניה מטוגנת
- הכנת בצק מקמחים מלאים בתוספת זרעים ללחמניה אפויה
- הכנת בצק ללחמנית באן
- הכנת 10 מילויים לפריקסה הכוללים סלטים מבושלים ותוספות
- הכנת 2 סלטים ירוקים רעננים ומיוחדים
-
מחיר הסדנא ל-2-3 משתתפים - 1500 ש"ח
-
משך הסדנא - 4-5 שעות
-
ימים : בתיאום מראש
-
בוקר 9:00-13:00/ ערב 17:00-22:00
-
עד 4 משתתפים

פריקסה הוא סנדוויץ' טוניסאי עשוי לחמנייה מטוגנת, שממולאת בתוספות וסלטים שונים.
בסדנה לומדים להכין בצק ללחמנייה מטוגנת, בצק מקמחים מלאים ללחמנייה אפויה, ובצק ללחמניית באן.
כן, לומדים להכין לחמנייה אפויה מקמחים מלאים עם תוספת של זרעים.
בסדנה מכינים 10 מילויים לפריקסה, כולל סלטים מבושלים ותוספות מגוונות.
כן, מכינים גם שני סלטים ירוקים רעננים ומיוחדים שישלימו את הארוחה
בהחלט! לומדים לעצב מגש פריקסה ממולא בצורה מיוחדת וגם לעצב את השולחן לאירוח מרשים.
כן, בסיום ההכנות יושבים יחד ואוכלים את הפריקסה החם והטעים שהוכן במהלך הסדנה.
כן, כל משתתף מכין שני פריקסה לקחת הביתה בסיום הסדנה.
כן, כל משתתף מקבל חוברת דיגיטלית הכוללת את כל המתכונים בליווי תמונות צבעוניות.
הסדנה מתאימה לכל מי שאוהב בישול ואפייה, ורוצה ללמוד להכין פריקסה טוניסאי מסורתי ומיוחד לאירוח מרשים.