דגים - סודות המטבח האוריינטלי
- דג חריף הנקרא חריימה
- סביצ'ה דג דניס ולברק בליווי רוטב כתום
- שיפוד דג בטמפורה על מצע של סלט מנגו בתוך עלה חסה לאליק
- ניוקי גבינות ברוטב חמאה לימוני ומרווה עם טויל מגבינת פוקורינו
- סשימי מדג סלמון ברוטב אסיאתי בליוי אבוקדו
- סלט ירוקים
- סלט צ'אנקים של כרובית בתוספת פומלית
- באן לחמניה מאודה שבה נכניס קוביות חריימה.
- סיגר דגים בליווי רוטב חריף
סשימי מדג סלמון ברוטב אסיאתי בליווי אבוקדו
נכין שני סלטים נפלאים כתוספת למנת הדג :
- סלט צ'אנקים של כרובית בתוספת פומלית , עלי רוקט ברוטב מתקתק ומעל תרים ושקדים מלוחים
- סלט ירוקים עם שומר פרוס שקדים קלויים ברוטב וינגרד.
-
מחיר ל2-3 משתתפים 1500 ש"ח
-
משך הסדנא - 4-5 שעות
-
ימים : בתיאום מראש
-
בוקר 9:00-13:00/ ערב 17:00-22:00
-
עד 4 משתתפים
בסדנה לומדים להכין מגוון מנות הכוללות דג חריף בסגנון חריימה, לימון כבוש, חלה ביתית, באן לחמניה מאודה ממולאת קוביות חריימה, וסיגר דגים בליווי רוטב חריף.
החריימה נעשית מדגים טריים כמו סלמון ולברק, מה שמעניק למנה טעם עשיר ומרקם מיוחד.
כן, במהלך הסדנה מכינים גם בצק לחלה וגם בצק ללחמניות באן מאודות, מה שמשדרג את המנות ויוצר חוויה שלמה
בנוסף לדג החריף ולשאר המנות, נכין גם שני סלטים נפלאים כתוספת מושלמת לדג.
כן, לומדים כיצד להכין לימון כבוש שיכול לשמש כתוספת מעולה לדגי החריימה או לסלטים שונים.
סיגר דגים הוא מנה ייחודית בסדנה – דג ממולא בצורת סיגר פריך, המלווה ברוטב חריף משגע.
בסיום הסדנה, נושבים כולם יחד, אוכלים את המנות שהוכנו, ונהנים מארוחה מלאה כולל קינוח של עוגיות אהובות.
בהחלט. חלק מהסדנה מוקדש לעיצוב השולחן וללימוד איך להגיש את המנות בצורה מרשימה.
הסדנה נמשכת כ-3-4 שעות, תלוי בקצב הקבוצה ובכמות המנות שהוכנו.
כן, כל משתתף יכול לקחת חלק מהמנות שהוכנו בסדנה הביתה, כולל חלה ובאן מאודה, יחד עם מתכונים להמשך תרגול בבית.