פריקסה המכונה גם סנדוויץ טוניסאי או לחמניה מטוגנת וממולאת
בסדנה נלמד :
- הכנת בצק ללחמניה מטוגנת
- הכנת בצק מקמחים מלאים בתוספת זרעים ללחמניה אפויה
- הכנת בצק ללחמנית באן
- הכנת 10 מילויים לפריקסה הכוללים סלטים מבושלים ותוספות
- הכנת 2 סלטים ירוקים רעננים ומיוחדים
נלמד כיצד לעצב מגש פריקסה ממולא בצורה מיוחדת ומעניינת
נעסוק גם בעיצוב השולחן .
בסיום ההכנות ונשב סביב שולחן ונאכל את הפריקסה החם והטעים
ונכין 2 פריקסה לקחת הביתה.
כל משתתף בסדנא יקבל חוברת דיגיטלית ובה כל המתכונים בליווי תמונות צבעוניות במיוחד.
שבעים ומאושרים ניפרד עם חיבוק ענק.