סדנת העוגיות של שבי
סדנאות אפיה במרכז
אז מה יש לנו בסדנא?
- עוגיות שושנים עם תוספות
- פאי לימון אישי
- עוגיות שלגיה בניחוח הדרים
- עוגיות שקדים מדהימות
- אלפחורס
- נגיסי שוקולד ממולאות בקרמל
- עוגיות מגולגלות במילוי אגוזים ותבלינים.
חיבור של תשוקה לאפיה הוראה במהלך 4 עשורים, אומנות ועיצוב הובילו אותי להנחיית סדנאות לאפיה לאחר לימודים אצל אסטלה ולימודים בלגעת באוכל בראשל"צ שם התמקצעתי והיום נהנית להעביר את הידע והמיומנות לכל מי שאוהב לאפות.
סדנת העוגיות בה נלמד סוגי בצקים לעוגיות ונכין 6 סוגים שונים טעימים ומיוחדים בסיום נלמד כיצד להגיש את העוגיות בכלים מיוחדים ונלמד לעצב את השולחן .
נטעם את העוגיות לצד קפה ותה נארוז קופסאות לקחת הביתה .
כל משתתף יקבל חוברת מתכונית דיגיטלית צבעונית וניפרד עם טעם מתוק בפה והרבה ידע .
סדנאות אפיה במרכז

-
מחיר ל-2-3 משתתפים הינו 1500 ש"ח
-
צהריים / ערב
-
עד 4 משתתפים
בסדנה לומדים להכין 6 סוגי עוגיות שונים, כולל עוגיות שושנים, פאי לימון אישי, עוגיות שלגיה, עוגיות שקדים, אלפחורס, ונגיסי שוקולד ממולאות בקרמל.
כן, הסדנה מתאימה לכל מי שאוהב לאפות, בין אם הוא מתחיל ובין אם יש לו ניסיון, ומאפשרת למשתתפים ללמוד טכניקות ומיומנויות חדשות.
בסדנה מתמקדים בהכנת סוגי בצקים שונים לעוגיות מגוונות, ומקבלים כלים חשובים להתמודדות עם סוגי בצק שונים.
הסדנה נמשכת בין 3 ל-4 שעות, במהלכה מכינים את כל העוגיות, מעצבים את השולחן וטועמים את המטעמים.
כן, כל משתתף יקבל חוברת מתכונים דיגיטלית צבעונית שמכילה את כל המתכונים שנלמדו בסדנה.
כן, במהלך הסדנה טועמים את העוגיות שהוכנו יחד עם קפה ותה, וניתן ליהנות מהטעמים המתוקים.
בהחלט, בסדנה נלמד כיצד לעצב את השולחן ולהגיש את העוגיות בכלים מיוחדים בצורה מרשימה ומזמינה.